Perjantaina käytiin syömässä Mommsen Eckissä eli House of 100 Beerissä, oli hyvää ja suhkot halpaa ruokaa. Illalla oltiin Joensuulaisten kämpillä iltaa istumassa ja siitä käytiin ulkona myöhemmin. Se päivä meni ihan mukavasti. Lauantaina Arttu tulikin sit kipeäksi, oksennustauti vähä pukkas päälle. Luultavasti pilaantuneesta ruoasta johtui. Ja niinpä sunnuntaina olikin jo melkein normaali olo.

Maanantaina oltiin jossain filmistudiolla. Se oli aika pitkän matkan päässä, piti vaihtaa pari kertaa metroa ja sinne kesti yli tunnin mennä. Perillä metroasemalla nähtiin opettaja ja muita luokkalaisia joiden kanssa sinne filmistudiolle lähdettiin kävellen. Siellä mentiin katsomaan jotain ihme esitystä jostain mainoksista mitä piti monet eri ihmiset. Aika tylsää oli istua siellä kun ei ymmärtäny mitään. Mutta välistä tuli aina mainospätkiä mitä ne oli tehny(?), jotka oli aika hauskoja. Käytiin myös katsomassa itse video- ja äänistudioita. Käytiin semmoisessakin äänistudiossa mitä on tämä ainoa Euroopassa ja yksi Hollywoodissa.

Tänään oli varsinkin Petelle, Jonille ja Tuomakselle mielenkiintoinen päivä, visiitti olut panimoon. Se sijaitsi pienessä kylässä ihan Puolan rajalle, nähtiin Puolan metsää metroasemalta. Pieni kylä täällä mutta silti enemmän liikennettä kun Kuopiossa. Yhden luokan oppilaat olivat suunnitelleet automatisoidun järjestelmän sinne panimoon joten he esittelivät sen panimon väelle. Sen jälkeen yksi panimon nainen esitteli koko paikan. Tämän jälkeen oli kohokohta näille kolmelle herralle, oluen juontia. Sama nainen tarjoili koko väelle monet kierrokset erilaisia oluita. Eipä Suomessa koulun aikana juoda olutta eikä varsinkaan oppilaat ja opettajat sekaisin.