Eilen aamupäivää muutama tunti koulussa tehtiin powerpoint esitystä "millainen on hyvä kuva" ja siitä ruokaa tekemään kämpille. Arttu paisteli kebappia ja pete ranskalaiset teki, maistu oikee hyvälle ja  päiväunetki tuli nukuttua. Päiväunie jälkee heräiltii vähä aikaa ja sitte uimahallia lähettii etsimään ja löydettiinki se jopa. Aika perus uimahalli oli, vähä isommat altaat mitä suomes mutta eihä nää saksalaiset saunaa ollu siihe paikkaa saaneet laitettuu. Siitä uinnin jälkeen käveltiin muutama kortteli ja ostoksilla Realissa taas käytiin. Kaikkee sitä tuolla kaduilla näkee kun matkalla näkyi vanha tietokone korttelin päässä tietokone liikkeestä. Iltaruoka/palaks tehtii jauheliha pihvit ja kanamunat leipie välii eli hampurilaiset syötii kokikse kanssa. Jälkiruuaks jäätelöö ja saksaks dupattua Heroesia ja muita ohjelmia kahtomaa. Kumma se on kun kaikki ohjelmat on dupattu saksaks, ainoastaa euronews kanavan saa englannin kieliseks.

Tänään aamulla käytiin etsimässä "toreja" jossai on pikkukojuja mutta eihän yhtään löydetty missä olisi jotain myytävänä. Piti tehdä projektia millaista elämää semmoisella torilla on. Nytten tultiin koululle Flashi tunnille ja kirjotellaan täs tätä blogia ja projektia väännnellään. Tunteroinen tässä vielä ja sitten ruuan laittoon.

Joku päivä olisi vielä tarkoitus käydä TV-tornissa, eläintarhassa ja "House of 100beers" josta saa myös perus saksalaista ruokaa keskiverto hintaan.

 

Pete "pikkusen" kasinon edessä

1045781.jpg

Arttu koulussa

1045796.jpg

Potsdamerplatzilta maanalaisessa ostoskeskuksessa, siellä oli jo joulumeininki.

1045780.jpg

Luntakin nähtiin alkuviikosta

1045772.jpg

Ja joutsenia tänään.

1045791.jpg