Viikonloppu on aina jees kun ei tartte koulussa käydä, niin myös täälläkin. Päivällä ajeltiin kiertoajelubussilla ja pysähdeltiin nähtävyyksille. Käytiin Siegessäulessä (suom. voitonpylväs) korkeuksissa ja valtiopäivätalolla (Reichstag). Illalla/yöllä piti käydä Berliinin yöelämään tutustumassa, olihan tuolla menoa ja meinkiä. Oudon näköstä kun keskellä yötä on yhtä paljon porukkaa liikenteessä kun Kuopiossa päivällä.

On se kumma kun pitää tulla Saksaan asti katsomaan suomalaisia bändejä. Maanantaina käytiin katsomassa Apocalypticaa ja lämppäreinä olivat Stam1na ja Sturm und Drang. Vetivät kyllä kaikki hyvin ja Apocalypticalla oli siisti show. Hyvät paikatkin saatiin, oltiin jossain viidennellä rivillä. Koko paikka oli täpösen täynnä.

Tiistai meillä oli projektin teko päivä, joka sopi meille hyvin koska sai nukkua pitkään. Ensimmäisessä projektissa meidän pitää kuvailla eri paikkoja ja miettiä niiden ympäristöä ja ihmisiä. Sitten myöhemmin tehdään powerpoint esitys näistä. Kyllähän tuo meille passaa kun ei tartte olla koko ajan koulussa kun teemme projektia.

Nyt rupeamme katselemaan mitä saimme eilen aikaiseksi. Tänään ei mitään ihmeempiä tiedossa. Vois kyllä jotain kunnon ruokaa taas vääntää.

 

Siegessäule eli voitonpylväs

1026019.jpg

Arttu ja Joni tuolla ylhäällä enkelin vieressä

1026020.jpg

Pete on turisti

1026022.jpg

Apocalypticaa

1026021.jpg